20140618_142801De tuinaanleg begint met een ontwerp waarin al uw unieke wensen en ideeën zijn verwerkt. Aan de hand van dit ontwerp stellen wij een professionele offerte op. Hierin vindt u alle uit te voeren werkzaamheden en de materialen die gebruikt zullen worden. U heeft een idee van hoe de tuin er uit moet komen te zien, maar u ziet er tegenop zelf iets te ondernemen. Hoveniersbedrijf Boorsma heeft passie voor de tuin en legt graag de hand aan uw tuin zodat u straks kunt genieten van een sfeervolle tuin. Bij tuinaanleg komen veel zaken kijken, zoals grondwerk, bestrating, beplanting, schuttingen aanleggen, verlichting aanleggen, tuinhuizen aanbrengen enzovoort. Wij verzorgen alle materialen die we nodig zijn zelf. Zo hoeft u nergens rekening mee te houden en kunt u volledig vertrouwen op ons. Onze groene vingers zorgen ervoor dat uw tuin zo wordt aangelegd als u dat wilt. Uw tuin zal door ons volledig onder handen worden genomen van A tot Z.

U bent erbij

In iedere stijl die u wenst is het mogelijk uw tuin zo te vormen als u dat wilt. Bij ons is uw tuin in vertrouwde handen, daarom zij wij aangesloten bij TuinKeur, het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers. Tijdens de tuinaanleg kunt u constant inspringen terwijl wij met uw tuin bezig zijn. Op deze manier wordt de tuin constant door uzelf gevormd en gaat er niks mis. U kunt er ook voor kiezen alles uit handen te geven en ons helemaal de vrije weg te laten gaan zodat u straks alleen maar hoeft te genieten van uw tuin. U kunt uw eigen inbreng gemakkelijk verzorgen zonder dat u zelf de tuin in hoeft.

Is er iets onduidelijk of wilt u extra informatie over de tuinaanleg? Neem snel contact met ons op zodat we u hiermee verder kunnen helpen.