tuinontwerp idee
Voordat we kunnen beginnen met het tuinontwerp dat u in gedachten heeft doen we een intake-gesprek waarin we al uw wensen en ideeën inventariseren. Daarna vertalen we al uw unieke wensen en ideeën naar een professioneel tuinontwerp. Zo creëren we samen met u de basis voor een stralende tuin. Hoveniersbedrijf Boorsma ontwerpt tuinen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een tuin begint altijd met een idee dat moet worden vertaald naar een ontwerp. Bij Boorsma proberen we een zo origineel mogelijk tuinontwerp te maken dat inspeelt op uw ideeën en wensen. Er wordt met veel zaken rekening gehouden zoals met de sfeer, verlichting, bestrating, beplanting enz. Heeft u zelf geen idee hoe het tuinontwerp er uit moet komen te zien, wij helpen u graag op weg met onze eigen ideeën. U staat bij ons altijd in direct contact met de uitvoering van het opgeleverde ontwerp, zo bereiken we samen het beste en mooiste eindresultaat.

Een warm thuisgevoel

Bij Hoveniersbedrijf Boorsma is het zeer belangrijk dat uw tuin als verlengstuk van uw huis wordt gezien. U woont hier en wilt dat het gedeelte dat wordt blootgesteld aan de natuur natuurlijk ook goed op orde is. Het draait om de juiste chemie tussen huis en tuin. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens het maken van een tuinontwerp op maat. Uw budget speelt hierin ook een belangrijke rol. Op deze manier kunnen wij u helpen binnen het budget te blijven en de beste technieken toepassen die er voor zorgen dat dit daadwerkelijk uw droomtuin wordt. Heeft u verder nog vragen of andere opmerkelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

Wanneer het tuinontwerp is goedgekeurd gaan we verder naar het aanleggen van de tuin of neem nu gelijk contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor het maken van uw tuinontwerp.